1. Viktigt meddelande Om coronaviruset och covid-19

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Välkommen till Fritidsbanken - nu med utökade öppettider

Fritidsbankens idé är att samla in begagnade idrottsprylar som du kan låna under 14 dagar. Nu har Fritidsbanken på Öckerö utökat sina öppettider. Välkommen!

Det kan vara allt från flytvästar, fotbollsskor till slalomskidor som finns att låna på Fritidsbanken. Idrottprylarna lånas sedan ut till den som behöver utrustning. Efter 14 dagar lämnas prylarna tillbaka och någon annan kan exempelvis prova på en ny sport.

– Ibland kommer hela familjer, ibland kommer barnen själva. Det är öppet för alla, berättar Ewa Widell som är projektledare på Fritidsbanken i Öckerö.

För många är detta ett enkelt och ekonomiskt sätt att prova på exempelvis utförsåkning utan att behöva köpa en dyr utrustning.

Öppettider

Nu har öppettiderna på Fritidsbanken Öckerö ökat! Det är tack vare personalen på fritidsgården som det nu går att ha öppet fler dagar. Du hittar Fritidsbanken på Björnhuvudsvägen 54, Öckerö.

Måndag: 18-21
Tisdag: 18-21
Onsdag: 16- 21
Torsdag: 16- 21
Fredag: 18-23
Lördag: 18- 23

Ring gärna innan du kommer på telefonnummer 031–97 63 12 (ibland är det verksamhet utanför huset).

Om Fritidsbanken

Vid Idrottsgalan 2020 fick organisationen Fritidsbanken priset ”Årets peppare”. Fritidsbanken startade i den värmländska orten Deje år 2007. Idag har den spridit sig till olika ställen i landet. I dagsläget finns det 95 stycken runtom i Sverige.