Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Sommaraktiviteter under sommarlovet

Under sommarlovets nio veckor kommer det att finnas sommaraktiviteter för barn mellan 6 och 19 år. Aktiviteterna kommer att pågå från måndag till fredag. Om aktiviteterna kräver åldersgräns, anmälan eller målsman, kommer det att stå ihop med aktiviteten.

Grönt gräs

Under Sommaren 2020 har vi ett antal feriearbetare som kommer att vara våra aktivitetsvärdar. Personalen från fritidsgården tillsammans med aktivitetsvärdar kommer att anordna en mängd roliga aktiviteter. Skateskola, skattjakt, beachvolley, krabbrace, laserdome, utmaningar och mycket mer.

Vi styr aktiviteterna efter väder, vind och efterfrågan. Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv vilket kan påverka tillgänglighet och aktivitet under perioden. Följ sommarens aktivitetsschema för senast uppdaterad information.

Sommaren 2020 kommer att vara perfekt att tillbringa på hemmaplan med en mängd roliga aktiviteter och upplevelser.

För mer information

Du hittar mer information om sommaraktiviteter här.
Du kommer direkt till aktivitetsschemat här.

Samlad information om coronaviruset och covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv och anpassar oss utifrån den dagsaktuella situationen. Följ ockero.se/viruslänk till annan webbplats för samlad information om coronaviruset och covid-19 eller folkhalsomyndighetenlänk till annan webbplats.

Senast uppdaterad: 2020-07-27 14.48

Publicerad: 2020-06-08 08.00