Behöver du stöd för att bli mer fysiskt aktiv?

Behöver du bli mer fysiskt aktiv och behöver extra stöd för att komma igång? Samordningsförbundet Älv & Kust har projektet AKTIV som innebär att du får möjlighet att träna tillsammans med en personlig tränare på Nordic Wellness, Hönö, två dagar i veckan.

För att få ta del av AKTIV ska du vara i åldern 16-64 samt ha kontakt med någon av: Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, vården (till exempel vårdcentral, rehab, psykiatri) eller kommunens arbetsmarknadsenhet eller socialtjänst. Du som har ett utskrivet FaR Länk till annan webbplats. (Fysisk aktivitet på recept) är välkommen att delta.

Fysisk träning stärker dig både fysiskt och psykiskt och du kan vara med i AKTIV med syftet att exempelvis förkorta eller förebygga sjukskrivning, stärka din arbetsförmåga och få en hälsosam rutin i vardagen.

Den personliga tränaren ger dig ett individuellt anpassat träningsprogram och är med och stöttar dig på gymmet. Det är fler personer som är med i AKTIV på gymmet samtidigt men det är ingen gruppträning. Träningen är på tisdagar och torsdagar kl. 11-12 med kontinuerlig start från och med 1 september och framåt. Du får vara med i 8 veckor. Det är gratis att delta!

Mer information och anmälan

Du kan läsa mer om AKTIV här. Pdf, 179.2 kB.

Vill du anmäla dig eller har frågor välkommen att höra av dig till projektansvarig för AKTIV Fredrik Thomsen.

Telefon: 010-488 7115
E-post: fredrik.thomsen@arbetsformedlingen.se

Senast uppdaterad:

Publicerad: