Fritidsbanken flyttar till Prästängen

Efter en magisk sommar med nästan 6000 utlån i vår sommarverksamhet är det dags för Fritidsbanken att flytta till Prästängen. Under flytten kommer Fritidsbanken att ha stängt och siktar på att öppna i slutet av september.

fritidsbanken på Prästängen med aktiviteter

Fritidsbanken flyttar till Prästängen för att finnas nära friluftsområdet med ishall, skatepark, badplats och en av våra kommunala slingor. Du kommer att kunna låna skridskor när du vill åka på allmänhetens åkning och skateutrustning till skateparken. Det finns parkeringsplatser nära Fritidsbanken när du vill låna eller lämna material.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och därför kan vi behöva ändra under resans gång. Aktuell information kommer att finnas på Fritidsbankens Facebooksida Länk till annan webbplats. och på kommunens webbplats.

För frågor och mer information

Har du frågor kontakta Ewa Widell föreningssamordnare på mejl Länk till annan webbplats..

Senast uppdaterad:

Publicerad: