Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bassängen på Hedens by stängs 3-19 november

Bassängen på Hedens by stängs från och med 3 november fram till 19 november men kan förlängas. Bassängen är endast öppen för skolverksamhet och för verksamhet riktad till barn och ungdomar födda 2005 och senare.

Vi kommer gå ut med ytterligare information till ansvarig för föreningar och verksamheter som använder bassängen på Hedens by.

Beslutet har tagits utifrån Folkhälsomyndighetens beslut om skärpta allmänna råd i Västra Götaland som kom 29 oktober, som bland annat innebär att du ska avstå från att vistas i inomhusmiljöer där människor samlas och undvika idrottsträningar. De skärpta allmänna råden i Västra Götaland gäller fram till 19 november men kan förlängas, läs mer på www.ockero.se/viruslänk till annan webbplats

Samlad information om coronaviruset och covid-19

ockero.se/viruslänk till annan webbplats hittar du samlad information om hur kommunala verksamheter påverkas av coronaviruset och covid-19. Där hittar du även länkar till uppdaterad och säkerställd information från ansvariga myndigheter.

Senast uppdaterad: 2020-11-23 15.16

Publicerad: 2020-11-02 15.13