Björkö bibliotek flyttar till nya lokaler

Björkö bibliotek är på grund av detta stängt för tillfället och beräknas öppna igen i mitten av februari

Ny adress blir Bäckevägen 48 B - i anslutning till den nya skolan. Biblioteket beräknas öppna igen i mitten av februari. Ett mer specifikt datum för nyöppningen kommer meddelas så fort det är bestämt.

Om du har böcker som behöver återlämnas, hämtas eller förnyas så får vi hänvisa dig till Öckerö bibliotek, fram tills det att Björkö öppnar igen. Bra att veta är också att vi inte tar ut några förseningsavgifter för tillfället. Öckerö bibliotek erbjuder hämtning och lämning vid dörren. Tider för detta hittar du på Öckerö biblioteks sida. Om du har frågor kan du kontakta biblioteket på 031-97 63 48 eller biblioteket@ockero.se.

Senast uppdaterad:

Publicerad: