Badplatsbingo - byt badplats och upplev mer!

Denna sommar uppmanar Öckerö kommun alla badsugna att spela badplatsbingo. Genom att byta badplats blir upplevelserna fler och dessutom sprider vi ut oss så att trängseln blir mindre.

badplats

Badplatsbingo är en aktivitet för hela familjen som syftar till att få kommunens invånare att sprida ut sig på kommunens samtliga badplatser, undvika trängsel och upptäcka nya platser.


I Öckerö kommun har vi förmånen att kunna erbjuda bad på 13 kommunala badplatser, och våra badplatsanläggningar är under tillsyn hela sommaren. Men få är de som besökt och badat på dem allesammans. Denna sommar hoppas vi att alla tar chansen och badar både ifrån klipporna runt omkring våra tio öar eller från bryggor och sandstränder. Varför inte fiska krabbor och ha krabbrace eller njuta av medhavd fika efter att färjeluffat ut till Nordöarna, Kalvsund eller Grötö. I Öckerö kommun finns det många smultronställen att upptäcka, med något för alla!

Med badplatsbingobrickan kan du enkelt hålla koll på kommunens alla badplatser och kryssa både vågrätt och lodrätt - vem blir först att kryssa hela brickan? Utmana släkt och vänner om vem som först badat på alla 13 badplatserna. Kom bara ihåg att du måste hoppa i för att få kryssa i!

Ladda hem bingobrickan för utskrift här. Pdf, 21.1 MB.

Bingobricka finns även att hämta på kommunhuset, Fritidsbanken på Prästängen och biblioteket.

badplatsbingo

Senast uppdaterad:

Publicerad: