Dags att anmäla sig till Konstvågen 2022

Den 19 januari kl 09.00 öppnar anmälan till Konstvågen 2022. Det är ett jubileumsår för konstrundan som firar 20 år. Konstvågen är öppen för 100 konstnärer, slöjdare och konsthantverkare som är skrivna eller sommarboende i Öckerö komun.

Konstrundan Konstvågen är ett samarbete mellan Öckerö kommuns utbildnings,- kultur och fritidsförvaltning och kulturföreningen Konstvågen. Huvudaktör är kulturföreningen Konstvågen, med stöd av Öckerö kommun och Västra Götalandsregionen.

Konstrundan Konstvågen hålls den 6-7 augusti. Den 11 juni - 7 augusti finns utvalda konstverk i samlingsutställningen i Konsthallen, Öckerö bibliotek.

Anmälan

Du anmäler dig som utställare till Konstvågen via en e-tjänsten https://minasidor.ockero.se/konstvagen Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad:

Publicerad: