Vecka 38 sätter vi hälsan i fokus - vill er verksamhet arrangera något? Hör av er!

Vecka 38 är det hälsovecka i Öckerö kommun – en vecka fylld med gratisaktiviteter för att sätta fokus på vår hälsa!
Under veckan finns möjlighet att prova olika aktiviteter, lyssna till föreläsare, delta i tävlingar, träffa föreningar och andra ideella och mycket annat. Syftet med veckan är att uppmuntra och inspirera till en hälsosam vardag. Hälsoveckan är öppen för alla att delta i och just nu planerar vi programmet.

Stenar på strand.

Vill du bidra med en aktivitet?

Under temaveckan har du och din verksamhet möjlighet att bidra med en eller flera aktiviteter till programmet. Det kan vara allt ifrån en inspirerande föreläsning till ”prova på”-aktiviteter, tipsrunda eller drop in inom ämnet hälsa. Vi välkomnar alla typer av verksamheter att höra av sig, aktiviteten/aktiviteterna ska dock vara kostnadsfri att delta på.

Kontakt

Hör av dig med ert bidrag till folkhälsoutvecklaren, linn.wass@ockero.se, senast 5 september.

Senast uppdaterad:

Publicerad: