Anmäl dig till höstens Senior Sport School - fullbokat!

Är du 60+ och känner du att du vill komma ut och röra på dig och knyta nya kontakter? Då är Senior Sport School något för dig! Nu är platserna fyllda för höstens kurs. Du kan via e-tjänsten till höger skicka in ett ärende för att ställa dig på kö.

Badstege från klippor vid havet. Text 450x850 pixlar.

Om Senior sport school

I Senior Sport School får du som är 60+ och boende i Öckerö kommun prova på olika aktiviteter och delta i tematräffar med fokus på hälsa. Under 12 veckor anordnas aktiviteter i samarbete med de lokala idrottsföreningarna och föreläsningar med fokus på hälsa och mat.

Kursen startar den 12 september och pågår fram till 28 november. Gruppen träffas på tisdagar mellan 10.00-12.00 för rörelseaktivitet och på torsdagar 10.00-12.00 då vi fikar, lyssnar på en föreläsning och diskuterar olika teman tillsammans.

Anmälan

Du anmäler dig via e-tjänsten "Anmälan till Senior sport school". Kostnad per deltagare är 300 kr. Betalning sker i samband med att du bokar din plats.

Höstens kurs 2024 är fullbokad. Du kan dock anmäla dig som reserv via e-tjänsten i högerspalten. Ny kursomgång startar i januari 2025 med anmälan innan årsskiftet.

Om konceptet

Senior Sport School är ett koncept som finns i flera kommuner och som genomförs i samarbete mellan kommunen, RF-SISU Västra Götaland, Västra Götalandsregionen samt lokala idrottsföreningar. Läs mer om konceptet på Senior Sport School - Västra Götaland (rfsisu.se) Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad:

Publicerad: