1. Viktigt meddelande Om coronaviruset och covid-19

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kulturskolan satte hygienen i fokus i pjäs

Elever i årskurs 1 fick se föreställningen "Prinsessan som inte ville tvätta händerna" som visades av Kulturskolan under vecka 38 då Hygienen var i fokus.

Öckerö kommun deltog för andra året i rad i folkhälsokampanjen "Hygienveckan" med olika aktiviteter riktade för barn och vuxna. Kommunens kulturskola bidrog med att visa en kortare föreställning i Brattebergsskolans blackbox. Inbjudna var alla barn och pedagoger i årskurs 1. Barnen fick, efter första visningen, själva delta genom att agera skådespelare i pjäsen som slutade lyckligt med att prinsessan tillslut började tvätta sina smutsiga händer.