Information fakturering VT-23

Här kan du läsa mer om hur det går till gällande fakturering för kurserna i Kulturskolan

Era kurser:
Gå gärna in på minasidor.ockero.se/kulturskolan Länk till annan webbplats. och kontrollera att era kurser ser rätt ut. Du loggar enkelt in med BankID. Starta e-tjänsten och klicka på ”hantera mina kurser” och därefter på elevens namn. Pågående kurser debiteras, avslutade kurser är historik. Orkester av olika slag ingår i instrumentavgiften och kostar inget extra. Vill du avsluta kurser gör du det via ”avsluta kurs”. Observera att om eleven under våren gått till lektion utöver två ”prova på tillfällen”så kommer faktura att skickas ut. Passa också på att uppdatera era kontakuppgifter som mail etc.

Fakturor:

Under v.13 skickas fakturorna för höstens kursavgiften ut. Fakturan kommer som brev eller via er internetbank om ni anmält det för Öckerö kommuns fakturor. Kurskostnaden för en enskild kurs är 800:-

Ämnesrabatt:
Går eleven i flera kurser kostar första kursen 800:- och efterföljande kurser 400:-

Syskonrabatt:
Syskon ett betalar fullt pris för kurs ett och efterföljande syskon folkbokförda på samma adress betalar 400:-

Återanmälan

För att fortsätta kursen HT-23 kommer i början av maj den vårdnadshavare som står som räkningsmottagare i systemet att få en förfrågan till sin epost med länk till mina sidor om att fortsätta kursen till hösten. Det är viktigt för oss att ni går in och svarar på den förfrågan. Efter två påminnelser avslutas kursen. Det är den som har ansökt om kursen som är räkningsmottagare och får förfrågan. Om ni vill ändra räkningsmottagare går det bra att meddela kulturskolan.

Det går alltid bra att kontakta oss om ni undrar över något
www.ockero.se/barn-och-utbildning/kulturskola/kontakt Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad:

Publicerad: