1. Viktigt meddelande Om coronaviruset och covid-19

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Familjecentralen Navet öppnar

Den 18 februari öppnar nya familjecentralen Navet på Sockenvägen 4, i anslutning till Öckerö bibliotek. Familjecentralen blir en mötesplats för alla blivande föräldrar och familjer med barn upp till 6 år. Verksamheten är ett samarbete mellan Öckerö kommun och primärvården (Hönö vårdcentral, Närhälsan Öckerö vårdcentral och Barnmorskegruppen).

Hjärtat i familjecentralen är den öppna förskolan med möjlighet att träffa andra barn och föräldrar. I familjecentralen samarbetar pedagog, föräldrarådgivare, BVC-sköterskor och barnmorskor. Föräldragrupper för blivande och nyblivna föräldrar kommer att hållas i familjecentralen. Här kommer också olika aktiviteter erbjudas anpassade efter familjers behov och önskemål.

På familjecentralen kan du få svar på dina frågor om hur det är att vara förälder, exempelvis kring mat, sömn eller parrelationen. Om du önskar finns möjlighet till enskilda råd- och stödsamtal.

Läs mer här om öppettider och information om familjecentralen. Besök i form av hälsosamtal och undersökningar på barnmorskemottagning och barnavårdscentral hänvisas till den vårdcentral där du och ditt barn är listat.

Välkommen på Öppet hus 26/2

Den 26 februari kl. 13.30-15.00 är det öppet hus med visning av familjecentralen. Det finns då möjlighet att träffa personalen som samarbetar i familjecentralen och få information om verksamheten. Det bjuds på enklare tilltugg. Ingen föranmälan.