Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Begränsa gärna dina fysiska besök på våra äldreboenden!

Vi ber att du som har anhöriga på våra äldreboenden att försöka begränsa dina fysiska besök under tiden som de skärpta allmänna råden i Västra Götaland gäller. Tack att du hjälper till att minska risken för smittspridning!

Du får gärna ha ditt besök utomhus. Vid fysiska besök är det viktigt att du följer de särskilda besöksrutiner som finns på varje äldreboende. Tänk på att hålla avstånd både inomhus och utomhus. Du hittar besöksrutinerna på ockero.se/besöksrutiner

Skärpta allmänna råd i Västra Götaland

Just nu ökar fallen av covid-19 i Öckerö kommun och Västra Götaland. Skydda dig själv och andra genom att hålla avstånd och undvik andra personer än de du bor med. Följ de skärpta allmänna råden i Västra Götaland som gäller fram till 19 november men kan komma att förlängas, läs mer på ockero.se/viruslänk till annan webbplats

Senast uppdaterad: 2020-11-05 11.32

Publicerad: 2020-11-05 11.31