Är du över 65 år och vill prata med någon?

Denna höst 2020 startades projektet ”Mötas” som är en möjlighet att tillsammans med en volontär mötas för promenad, cykeltur och eventuell måltid. På grund av risken för smittspridning av coronaviruset så erbjuds du istället att bli uppringd 1-2 gånger i veckan.

Äldre dam pratar i telefon.

Projekt Mötas drivs av Hela Människan Öckerööarna i samarbete med Öckerö kommun.

Så går det till

Du kontaktar oss för ett första samtal där vi berättar mer. Är du fortfarande intresserad kommer någon av våra volontärer ringa upp dig på lämplig tid och prata med dig om högt och lågt, väder och vind eller det som i stunden faller in.

Intresserad?

Välkommen att kontakta Jonathan Bergagård, Verksamhetschef på Hela Människan Öckerööarna,

på telefon 076-1670402 eller e-post aldre.ockero@helamanniskan.se.

Senast uppdaterad:

Publicerad: