Utökade öppettider för Digitalt stöd i hemmet

Nu utökar tjänsten Digitalt stöd i hemmet sina öppettider med 2,5 timmar varje dag. Nya öppettider är måndag-onsdag samt fredag kl. 10.00-16.30. Det finns även möjlighet till drop-in på Solhöjden (matsalen) torsdagar kl. 10.00-16.30 (stängt för lunch 12-12.30).

Badstege från klippor vid havet. Text 450x850 pixlar.

Digitalt stöd i hemmet hjälper dig som är 70+ eller har beviljad hemtjänstinsats, som är ny på digitala tjänster och verktyg, att efter bästa förmåga komma igång. Digitalt stöd i hemmet erbjuder kostnadsfri hjälp och stöd via hembesök eller rådgivning via telefon/videomöte eller drop-in.

Målet är att minska känslan av upplevd ensamhet och digitalt utanförskap och syftet med Digitalt stöd i hemmet är att öka kunskapen kring digitala tjänster och kommunikationsverktyg.

Läs mer om den kostndsfria tjänsten Digitalt stöd i hemmet:

Digitalt stöd i hemmet

Senast uppdaterad:

Publicerad: