PULS - fortsätter hösten 2023!

Rörelsesatsningen PULS fortsätter i höst igen – tack alla deltagare för en härlig vår! Under våren har vårdnadshavare och barn fått möta olika yrkesgrupper som träningsinstruktör, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och aktivitetssamordnare. Fokus har legat på rörelseglädje, balans och styrka. Målet för kursen är att ge barn ett starkare fysiskt självförtroende.

Badstege från klippor vid havet. Text 450x850 pixlar.

Barnen har träffats tolv gånger och haft ledarledd fysisk aktivitet av Madeleine Borg och Amanda Ottordahl. Träningar har skett inomhus och utomhus. Barnen har fått testa på olika aktiviteter som hinderbana, styrketräning, dans, rörelseskyltarna i Jungfruviken och besökt Fritidsbanken på Prästängen. Det har även varit träffar för vårdnadshavarna. Många av deltagarna har uttryckt att PULS varit givande för hela familjen.

Fortsättning följer i höst

Kursstart till hösten blir torsdagen den 14 september. Välkommen att prova på!
För mer infromation kontakta Nordic Wellness 031-96 25 65 Länk till annan webbplats.eller mejla lina.johansson@ockero.se

Mer om PULS

Puls är en rörelsesatsning för barn mellan 8-12 år som vill ge vårdnadshavare och barn verktygen för att tillsammans få en mer aktiv fritid med fokus på rörelseglädje. Kursen genomförs av Öckerö kommun i samarbete med Närhälsan Rehab och Nordic Wellness. Läs gärna mer på vår infromationssida.

Senast uppdaterad:

Publicerad: