Träffpunkten

Träffpunkten är en samlingsplats för gemenskap med andra. Vi erbjuder olika aktiviteter, café och lunchservering. I nuläget med pågående pandemi, sker inga aktiviteter och caféet håller stängt.

På Träffpunkten finns en stor samlingssal, ett café, studierum, konferensrum och internethörna. Dessa lokaler går att boka för enskilda och grupper via Träffpunktens personal.

Café och lunchservering

I caféet serverar vi kaffe och hembakat, smörgås, dricka, godis och frukt. Caféets öppettider är måndag-torsdag 10.00-17.00 och fredag 10.00-14.00, lunch serveras alla dagar i veckan mellan klockan 11.30 -13.30.

Aktiviteter

Information över veckans aktiviteter och matsedel finns uppsatta i Solhöjdens entréer. Det går även att hämta ett veckoblad hos oss på Träffpunkten.

Har ni tankar och idéer om innehållet på Träffpunkten eller vill hjälpa till med något så är ni hjärtligt välkomna att höra av er till oss.

Hemfixare

Träffpunkten förmedlar kontakten med hemfixarna. Hemfixarna hjälper till kostnadsfritt med enklare praktiska uppgifter i och kring hemmet, i syfte att förebygga fallolyckor.

För mer information ring uppdragstelefon: 031-976300 eller se särskild broschyr. Pdf, 379.7 kB.

Hitta hit

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Kontakt

Vänd dig till kommunservice oavsett vad din fråga eller ditt ärende gäller.

Öckerö kommunservice
Telefon: 031-97 62 00
E-post: kommun@ockero.se

Besöksadress
Sockenvägen 13
Öckerö

Postadress
Öckerö kommun
475 80 Öckerö