ABC- Alla Barn i Centrum föräldrakurs

Mer lek och mindre tjat? En vardag med färre konflikter? Hur gör andra föräldrar? ABC föräldraträffar erbjuds för dig som är förälder till barn i åldrarna 3–12 år och som vill utvecklas i ditt föräldraskap.

De flesta föräldrar kan känna igen sig i vardagssituationer där relationerna sätts på prov. På ABC föräldraträffar får du möjlighet att diskutera och dela erfarenheter med andra föräldrar. Du får också konkreta tips för att underlätta din vardag hemma.

Om föräldraträffarna

ABC består av fyra gruppträffar (samt en återträff) med olika teman:

Träff 1: Visa kärlek

Träff 2: Vara med

Träff 3: Visa vägen

Träff 4: Välja strider

Träffarna är i Navet, på Sockenvägen 13.

Under ABC-kursen får du som deltar tillsammans med andra föräldrar och två utbildade gruppledare diskutera frågor kring föräldraskap så som hur du kan stärka ditt barns självkänsla, främja relationerna i familjen, sätta gränser och hantera svåra situationer. Information och diskussion varvas med övningar och filmer. Träffarna kräver närvaro och engagemang av dig som vuxen därför kan barn inte vara med på träffarna.

Anmälan och mer information

Kostnadsfritt att delta, men anmälan krävs (begränsat antal platser)

ABC-kurser hålls varje termin, men är uppdelat utifrån barnets ålder, för mer information om ABC samt datum och tider kontakta nedan kursledare:

För dig med barn 3-6 år, kontakta eva.wiktorsson@ockero.se

För dig med barn 6-12 år, Kontakta kursledare angelica.lundgren@ockero.se.

Senast uppdaterad:

Publicerad: