Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Konstvågen

Konstvågen är ett mycket uppskattat och välbesökt evenemang i Göteborgs norra skärgård. Under den första helgen i augusti öppnade en mängd lokala konstnärer och hantverkare upp sina ateljéer och hemmamiljöer här ute på öarna. Samlingsutställningen finns att beskåda fram till den 27 augusti, i Utställningshallen på Öckerö bibliotek.

konstvågen

2019 hade 105 utställare öppet mellan kl 11-18 lördagen 3 augusti och söndagen den 4 augusti.

I utställningshallen, Öckerö bibliotek, finns en samlingsutställning som går att beskåda fram till den 27 augusti. Utställningen är organiserad ö-vis så att besökaren ska kunna se vilka utställare som ställer ut på vilken ö. Detta brukar vara en uppskattat sätt att planera sin dag på.

Konstvågen har som arrangemang vuxit över tid och är nu ett välkänt inslag både här på öarna och i hela regionen. Den har i denna form funnits sedan 2002. Öckerö kommun har varit med och arrangerat konst- och hantverksrundor, i olika skepnader och med vissa uppehåll, sedan mitten av 80-talet.

Utvärdering Konstvågen 2019

Jag vill gärna ta del av dina tankar/synpunkter på årets Konstvågen och i synnerhet om du har idéer om förbättringar inför kommande år. Därför är jag tacksam om du vill ta dig tid att svara på frågorna nedan. Dina svar är anonyma.


Stort tack för din medverkan!
Lotta M Nyberg, kultursamordnare Öckerö kommun

 


Öckerö kommun behöver spara och behandla ovanstående personuppgifter om dig. Kontaktuppgifter samt mer information om dina rättigheter hittar du på www.ockero.se/personuppgiftsbehandling * (obligatorisk)
Öckerö kommun behöver spara och behandla ovanstående personuppgifter om dig. Kontaktuppgifter samt mer information om dina rättigheter hittar du på www.ockero.se/personuppgiftsbehandling

Publicerad den: 2019-08-16 14.52