Stödförening

Styrelsen har beslutat att skjuta på årsstämman på grund av situationen med coronaviruset och sjukdomen covid-19. Nytt datum för stämman kommer att anslås senare här och i kulturrummet på Bergagårdsskolan.

Kulturskolans stödförening arbetar för att sätta guldkant på Kulturskolans verksamhet. Det kan till exempel handla om resor, konserter, studiebesök och stipendier. Inför våra uppspelningar och konserter så ordnar stödföreningen bland annat fika och lotterier.

Vill du vara med och hjälpa till eller har några frågor så kontakta stödföreningens ordförande Claes Borgström på telefonnummer 0761-17 50 83.

Vill du bli medlem?

Ett bra sätt att stötta vår verksamhet är att bli stödmedlem genom att betala in medlemsavgiften, för närvarande 200 kronor per år. Medlemsavgift eller andra bidrag sätts in på bankkonto SEB 5013-10 17 055, glöm inte att skriva namn och adress och telefonnummer och gärna mejladress. Du kan också bidra ekonomiskt genom att swisha till nummer 1233-049483. Sponsra oss kan du också göra genom att anlita oss för någon spelning med någon av våra orkestrar.

Det går bra att kontaka stödföreningen på kulturskolans.stodforening@gmail.com.

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Kontakt

Vänd dig till kommunservice oavsett vad din fråga eller ditt ärende gäller.

Öckerö kommunservice
Telefon: 031-97 62 00
E-post: kommun@ockero.se

Besöksadress
Sockenvägen 13
Öckerö

Postadress
Öckerö kommun
475 80 Öckerö