Press och informationsmaterial

Här har vi samlat information och marknadsföring om Öckerö kommun. På sidan Nyheter hittar du kommunens senaste nyheter och pressmeddelanden.

Grafisk profil

Öckerö kommuns grafiska profil antogs 2007 och reviderades senast i november 2013.
Den grafiska profilen ska fungera som ett stöd för kommunens tjänstemän och politiker när de arbetar med att presentera Öckerö kommun på olika sätt. Målet är att det tydligt ska framgå vem som är avsändare och att kommunens kommunikation ska kännas professionell, inte bara i sitt innehåll utan också i sitt utseende.

Grafisk profil för Öckerö kommunPDF

Bilder och logotyper

Öckerö kommuns logotyper används endast av Öckerö kommuns verksamheter och samarbetspartners.

I turistiska sammanhang används logotypen "Visit Öckerö", för att stärka Öckerö som besöksmål.

Filmer

Nedan ser du ett antal filmklipp som är publicerade i vår You-tube-kanal.

Arbeta i Öckerö kommunlänk till annan webbplats

Besök Öckerö kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Pressmeddelanden

På webbplatsen publicerar kommunen nyheter om sina olika verksamheter. Kommunen publicerar inte pressmeddelanden på webbplatsen.

Gå till nyhetsarkivet

Publicerad den: 2019-06-25 16.18