Hälsö förskola

På Hälsö finns en kommunal förskola belägen på ängen mellan granithällarna. Närheten till naturen med berg, skog och hav ger barnen fantastiska möjligheter till lek, utforskande och inspiration. Förskolan har en avdelning med barn i åldrarna 1-5 år.

Lokalerna erbjuder möjligheter till en kreativ lärande miljö för barnen. Under del av dag arbetar vi i mindre grupper för att ge alla barn möjligheter att utvecklas efter mognad och ålder.

De barn som sover under förskoledagen gör det utomhus i vagnar. Förskolans gård ger många möjligheter för lek, rörelse på både stora ytor och i små vrår.

Öppettider

Förskolan har öppet från 07:00-17:00.

Måltider

Undvik lämning och hämtning under våra måltider.

Frukost kl. 08.00

Lunch från kl. 11.15

Mellanmål kl. 14.15

Allergier

På förskolan finns det barn som är allergiska mot olika födoämnen. Skicka därför inte med barnet mat, till exempel smörgås eller godis.
Nötter och mandel är helt förbjudet
i våra skollokaler. Om ditt barn har behov av specialkost behöver du lämna in ansökan om specialkost tillsammans med ett läkarintyg.

Du ansöker om specialkost via e-tjänst.

Anmälan av specialkost - Öckerö kommun (ockero.se) Länk till annan webbplats.

Unikum

Unikum är Öckerö kommuns lärplattform. Den används i vårt pedagogiska arbete och för informationsspridning. Ladda ner appen Unikum Familj och logga in med bank-id för att ta del av informationen.

Hitta hit

Senast uppdaterad:

Publicerad: