Yrkesutbildning för vuxna

Som folkbokförd i Öckerö kommun har du möjlighet att söka utbildning som anordnas i andra kommuner genom Öckerö kommuns samverkan med tretton kommuner i Göteborgsregionen (GR).

Du kan söka till yrkesutbildningar eller lärlingsutbildningar i hela Göteborgsregionen. En del utbildningar erbjuds också med språkstöd för dig som behöver bättre språkkunskaper i svenska. Eftersom alla utbildningar tas fram i nära samarbete med arbetsgivare i Göteborgsregionen kan du vara säker på att den utbildning du läser är efterfrågad på arbetsmarknaden. Startsida - GRvuxLänk till annan webbplats. Länk till annan webbplats.

Ansök till yrkesutbildning inom GRvux

Vänd dig till studie- och yrkesvägledaren (SYV) på Komvux i Öckerö kommun för att boka en tid för samtal. Då genomför vi en inledande kartläggning inför dina studier på GRvux. Samtidigt med en kartläggning av dina önskemål, erfarenheter och intressen ger vi dig självklart stöttning att fatta välgrundade beslut om framtiden.

Därefter skapar du ett studerandekonto i ansökningssystemet Alvis för att kunna söka en utbildning eller kurs. Ansökan gör du via GRvux webbansökan.

Alvis - Yrkesutbildning i Göteborgsregionen (GRvux) Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Kontakt

Brita Malmcrona

Rektor vuxenutbildning

Andrea Hansson

Studie- och yrkesvägledare
Högstadiet, Komvux, Kommunala aktivitetsansvaret (KAA)

Lina Häggman

Studie- och yrkesvägledare
Gymnasiet, Komvux och IMA/Studiecentrum

 

För kontakt via telefon, välkommen att ringa kommunens växel: 031-976200