ABC- Alla barn i Centrum - en kurs för dig med barn 6-12 år

Mer lek och mindre tjat? En vardag med färre konflikter? Hur gör andra föräldrar? I september startar en ny omgång med ABC föräldraträffar för dig som är förälder till barn i åldrarna 6–12 år och som vill utvecklas i ditt föräldraskap. Välkommen med din intresseanmälan redan nu!

Om träffarna

De flesta föräldrar kan känna igen sig i vardagssituationer där relationerna sätts på prov. På ABC föräldraträffar får du möjlighet att diskutera och dela erfarenheter med andra föräldrar. Du får också konkreta tips för att underlätta din vardag hemma.
ABC består av fyra gruppträffar (samt en återträff) med olika teman:

Träff 1: Visa kärlek

Träff 2: Vara med

Träff 3: Visa vägen

Träff 4: Välja strider

Kursstart i september, fyra vardagskvällar, mellan kl. 17.30-20.00, datum kommer inom kort. Träffarna kommer vara i Navet, på Sockenvägen 13.

Under ABC-kursen får du som deltar tillsammans med andra föräldrar och två utbildade gruppledare diskutera frågor kring föräldraskap så som hur du kan stärka ditt barns självkänsla, främja relationerna i familjen, sätta gränser och hantera svåra situationer.
Information och diskussion varvas med övningar och filmer. Träffarna kräver närvaro och engagemang av dig som vuxen därför kan barn inte vara med på träffarna.

Anmälan och mer information

Vid frågor och intresseanmälan, hör av dig till angelica.lundgren@ockero.se.

Vänta inte med din anmälan, begränsat antal platser. Kostnadsfritt att delta.

Senast uppdaterad:

Publicerad: