Vi deltar i F/ACT Movement

Öckerö kommun tillsammans med andra kommuner deltar i projektet F/ACT Movement. Vi arrangerar aktiviteter som rör mode och hållbarhet under hösten 2020 och våren 2021 för att inspirera till hur det enkelt går att skapa en mer hållbar garderob. Håll utkik i vår evenemangskalender och på vår Facebook-sida för aktiviteter!

F/ACT Movement är ett nationellt projekt från Göteborgsregionen (GR) och Science Park Borås som som handlar om att främja en mer hållbar produktion och konsumtion av mode och textil. F/ACT Movement inspirerar konsumenter till att göra mer hållbara modeval, hjälper företag att bygga cirkulära affärsmodeller och arrangerar evenemang tillsammans med kommuner.

Mer information

Läs mer på www.factmovement.se Länk till annan webbplats. och kolla in Instagram-kontot @fact.movement för inspiration kring hållbart mode Länk till annan webbplats..

Senast uppdaterad:

Publicerad: