Nyhetsbrev till föreningslivet 16 augusti

Nu drar det mesta igång efter sommaren igen, så även vi som jobbar på föreningsliv i kommunen.

Föreningsvågen

Under juni månad skickade vi ut information om att delta i föreningsvågen under årets hälsovecka i kommunen. Syftet med föreningsvågen är att visa våra invånare det rika föreningsliv vi har i kommunen. Ju fler föreningar som deltar desto roligare för deltagarna.

Ni anmäler ert intresse för att delta via denna e-tjänst Anmälan till föreningsvågen - Öckerö kommun (ockero.se) Länk till annan webbplats.. Anmälan senast torsdagen den 24 augusti - därefter börjar vi marknadsföra föreningsvågen för våra invånare.

Öppet hus hos er förening

Föreningsvågen, där ni som föreningar visar upp er verksamhet är tisdagen den 19 september och onsdagen den 20 september tänker vi att ni föreningar under någon tid som passar någon av dessa dagar visar eran verksamhet för de som är intresserade.

Vad ni visar för del av er verksamhet bestämmer ni själva men passa på att vara med på detta så att vi får ännu fler som deltar i våra olika föreningar. Vi kommer att skicka ut information till allmänheten om vart och när man kan besöka eran förening.

Ny fritids- och föreningssamordnare

Vill i detta nyhetsbrev passa på att presentera vår nya fritid- och föreningssamordnare Ivan Ottordahl. Ivan har en bakgrund inom föreningslivet både som aktiv och i tidigare yrkesroller, såväl på elit- som breddnivå. Senast kommer Ivan från Idrotts- och föreningsförvaltningen i Göteborgs stad. Där arbetade han som koordinator för både små och stora evenemang med allt från idrott och idrottscuper till konserter, mässor och utställningar.

Det känns väldigt roligt att motiverande att nu få möjlighet arbeta med föreningslivet i Öckerö kommun där jag är uppväxt och känner mycket för, säger Ivan Ottordal. Jag hoppas att min egen erfarenhet som aktiv i föreningslivet tillsammans med min utbildning och tidigare arbetslivserfarenhet inom området ska bidra till en bra arbetsinsats.

Kontakt

E-post

Frågor om bokning: bokning.fritid@ockero.se

Övriga frågor till föreningsliv: foreningsliv@ockero.se

Telefon

Ivan Ottordahl 031-97 63 81

Johan Karlefjärd 031-97 88 70

Senast uppdaterad:

Publicerad: