Nyhetsbrev till föreningslivet 26 september

Vi vill börja med att tacka alla föreningar som deltog på Föreningsvågen under Hälsoveckan v. 38!

Föreningsvågen

Under Hälsoveckan vecka 38 genomförde vi för första gången Föreningsvågen. Syftet med föreningsvågen är att visa våra invånare det rika föreningsliv vi har i kommunen. Nu har den första föreningsvågen genomförts. Vi genomför nu en utvärdering och skruvar på ett upplägg till nästa år som ska fungera för fler föreningar och nu ut till fler invånare. Hör av er om ni har tankar och idéer.

Stort tack till de föreningar som var med och gjorde dessa dagar möjliga att genomföra.

  • Föreningen Kusttraditioner
  • Hönö hembygdsförening
  • Hönö IS
  • Teater Exter
  • Öckerö IF
  • Öckerö innebandyklubb
  • Öckerö skytteförening
  • Öckerööarnas släktforskning
  • Öckerö Väv- och Hemslöjdsrote

Höstlovsaktiviteter för barn- och unga

Vecka 44 är det höstlov och alla barn och ungdomar har ledigt från grundskolan. På måndagen den 30 oktober är även alla fritids och förskolor stängda för planering. Vi hoppas att ni föreningar kan hjälpa till att skapa en meningsfull fritid för våra barn- och unga under lovet.

Har din förening intresse av att anordna någon aktivitet för barn- och unga under denna vecka så hör av er till oss så hjälper vi till med marknadsföringen. Vi samlar alla aktiviteter under loven på kommunens webbplats där vi lägger med era aktiviteter. Vi skickar även ut information om aktiviterna på Unikum - vår kommunikationsplattform gentemot elever och vårdnadshavare och facebook.

www.ockero.se/hostlov

Nattvandring

Det finns fortfarande möjlighet för er förening att hjälpa till att öka tryggheten för våra barn och unga i kommunen genom nattvandring. För varje genomfört nattvandringspass så får föreningen 1500 kronor. Om ni är intresserade av detta så anmäler ni ert intresse via denna e-tjänst Intresseanmälan för förening att nattvandra - Öckerö kommun (ockero.se) Länk till annan webbplats.

Nominera till priser

Varje år delar vi ut priser för utmärkelserna "Rör inte min kompis" och Årets kultur- och fritidsperson". Nomineringar skickas in via e-tjänsten senast den 30 november.

Nominering till utmärkelserna "Rör inte min kompis" och "Årets kultur- och fritidsperson" - Öckerö kommun (ockero.se) Länk till annan webbplats.

Kontakt

E-post

Frågor om bokning: bokning.fritid@ockero.se

Övriga frågor till föreningsliv: foreningsliv@ockero.se

Telefon

Ivan Ottordahl 031-97 63 81

Johan Karlefjärd 031-97 88 70

Senast uppdaterad:

Publicerad: