Anmäl dig till vårens Senior Sport School

Är du 60+ och känner du att du vill komma ut och röra på dig och knyta nya kontakter? Då är Senior Sport School något för dig!

Badstege från klippor vid havet. Text 450x850 pixlar.

I Senior Sport School får du som är 60+ och boende i Öckerö kommun prova på olika aktiviteter och delta i tematräffar med fokus på hälsa. Under 12 veckor anordnas aktiviteter i samarbete med de lokala idrottsföreningarna och föreläsningar med fokus på hälsa och mat.

Kursstart är den 25 januari. Därefter träffas gruppen på tisdagar mellan 10.00-12.00 för rörelseaktivitet och på torsdagar 10.00-12.00 då vi fikar och lyssnar på en föreläsning.

Kostnad/deltagare 300 kr. Betalning sker i samband med att du bokar din plats.

Informationsmöte

4 december kl. 13.00-13.30 har vi ett öppet informationsmöte i Ängholmen, Navet. Då får du mer information om vårens kurs, får hjälp med att anmäla dig och har möjlighet att ställa frågor.

Om senior sport school

Senior Sport School är ett koncept som finns i flera kommuner och som genomförs i samarbete mellan kommunen, RF-SISU Västra Götaland, Västra Götalandsregionen samt lokala idrottsföreningar. Läs mer om konceptet på Senior Sport School - Västra Götaland (rfsisu.se) Länk till annan webbplats.

Senast uppdaterad:

Publicerad: