Är du anhörig till någon med minnesproblematik?

Är du intresserad av att veta mer om demenssjukdom och dela tankar och erfarenheter med andra som befinner sig i en liknande situation? Då har du nu möjlighet att anmäla dig till höstens anhörigträffar med demensutbildning.

Händer som håller i varann

Vid tre tillfällen ges du möjlighet att träffa personal med spetskompetens inom området samt anhörigsamordnare. Det kommer finnas tid för frågor vid varje till tillfälle. Utbildningen är kostnadsfri och det bjuds på fika.
Träffarna kommer att hållas följande tisdagar:

7 november

21 november

5 december

Tid: kl. 18.00 – 20.00
Plats: Knytpunkten, Bergmans gruppboende Öckerö

Varmt välkommen!

För mer information och anmälan hör av dig till:

Anhörigsamordnare Therese Söderberg, tfn: 031-97 88 09

therese.soderberg@ockero.se

Senast uppdaterad:

Publicerad: