Nyhetsbrev till föreningslivet 15 november

Här kommer information till föreningslivet i Öckerö kommun.

Lovaktiviteter

Höstlovet

För att skapa en meningsfull fritid för våra barn och ungdomar under loven anordnar kommunens olika verksamheter aktiviteter. Under höstlovet bidrog även Öckerö skytteförening och Hönö tennis och paddelklubb till aktivitetskalendern genom öppen verksamhet för lediga elever. Vi tackar er för ert engagemang och för att ni bidrar till ett större aktivitetsutbud under loven. Det var väldigt uppskattat och vi hoppas på att fler föreningar vill öppna upp sin verksamhet för både nya och gamla medlemmar under kommande lov.

Jullovet

Är ni intresserade av att erbjuda verksamhet för lediga ungdomar under jullovet så hör av er till oss. Funderar ni på det men är osäkra på hur det fungerar, så återkom till oss så kan vi hjälpa er. Jullovet är mellan 20 december – 10 januari.

På sidan Läsårstider och lov | Öckerö (ockero.se) Länk till annan webbplats. hittar ni datum för kommande lov och studiedagar.

Nattvandring

Även under 2024 kommer det finnas möjlighet för föreningarna att Nattvandra. Inför 2024 förändrar vi upplägget och det kommer att vara fem föreningar som får möjlighet att Nattvandra mot ett bidrag på 20 000 kronor. Mot detta åtar sig föreningen att Nattvandra minst 12 gånger under året. För att anmäla intresse och för mer detaljer så skickar ni ett mail till foreningsliv@ockero.se senast den 8 december.

Nomineringar till priserna

Varje år delar vi ut priser för utmärkelserna "Rör inte min kompis" och Årets kultur- och fritidsperson". Nomineringar skickas in via e-tjänsten senast den 30 november.

Nominering till utmärkelserna "Rör inte min kompis" och "Årets kultur- och fritidsperson" - Öckerö kommun (ockero.se) Länk till annan webbplats.

Save the date 20 mars - Vårens föreningsträff

Varje år genomför kommunen ett informationsmöte för er föreningar i kommunen. Mötet är obligatoriskt för att vara en bidragsberättigad förening i Öckerö kommun under 2024.

Föreningsträffen kommer att vara onsdagen den 20 mars. Det kommer finnas möjlighet att delta under dagtid 10.00 – 11.30 eller kvällstid 18.00 – 19.30. Notera datumet, så kommer information och möjlighet till anmälan i början på nästa år.

Kontakt

E-post

Frågor om bokning: bokning.fritid@ockero.se

Övriga frågor till föreningsliv: foreningsliv@ockero.se

Telefon

Ivan Ottordahl 031-97 63 81

Johan Karlefjärd 031-97 88 70

Senast uppdaterad:

Publicerad: