Julgåva till BRIS

Varje år stödjer Öckerö kommun en organisation istället för att skicka julkort. I år ger vi vårt stöd till Bris. För många barn är julen en enda lång väntan - på att den ska vara över. Genom Bris kan barn få stöd varje dag dygnet runt, även på julafton.

Badstege från klippor vid havet. Text 450x850 pixlar.

BRIS - för barn och unga

Du som är under 18 år och behöver stöd kan kontakta Bris. Numret är 116 111. Telefonen är alltid öppen - även på natten. Öppet dygnet runt. Varje dag. Mejla eller chatta på www.bris.se Länk till annan webbplats.

BRIS - stödlinjer för vuxna

Telefon: 077 - 150 50 50
Öppettider: vardagar, kl. 9-12. Under jullovet är stödlinjen stängd under röda dagar.

Samtalet kostar som ett vanligt samtal och du kan självklart vara anonym. Vi som svarar är erfarna kuratorer som dagligen stöttar barn och unga som kontaktar Bris. Av oss får du stöd och vägledning om hur du kan förändra ett barns situation till det bättre.

Bris vuxenstöd utgår alltid från barnets perspektiv och rättigheter.

För idrottsledare

Telefon: 077 440 00 42
Öppettider: Öppet vardagar 9 - 12

Senast uppdaterad:

Publicerad: