Jullovsaktiviteter för barn och unga

På onsdag den 20 december går alla elever i skolan på julledighet. Kommunens verksamheter har tillsammans med det lokala föreningslivet satt ihop ett fullspäckat program inför jullovet. Vi hoppas att aktiviteterna ska locka till både rörelse, kulturupplevelser och gemenskap. Tillsammans skapar vi ett roligt och meningsfullt lov för våra barn och ungdomar.

Jullovsaktiviteter

Hela jullovsprogrammet hittar ni på https://www.ockero.se/jullov Länk till annan webbplats.. Varje dag kl 08.00 publicerar vi dagens aktiviteter för barn och unga på Öckerö kommuns facebooksida Länk till annan webbplats..

Ny bokningskalender

En del av aktiviteterna som arrangeras har ett begränsat antal platser. Aktiviteterna som är bokningsbara hittar ni i den nya bokningskalendern Ung i Öckerö kommun. Länk till annan webbplats.

När ledighet är jobbigt

Det finns många barn som tycker att loven känns extra jobbiga. Det kan vara ensamt men det kan även vara barn som far illa. BRIS har tagit fram en sida för barn kring lov och högtider. Länk till annan webbplats.

Vi har alla ett ansvar för att uppmärksamma barn som far illa. Kontakta socialtjänsten om du misstänker att ett barn eller en ungdom inte har det bra hemma. Länk till annan webbplats.

Badstege från klippor vid havet. Text 450x850 pixlar.

Senast uppdaterad:

Publicerad: