Om webbplatsen

Välkommen till ockero.se - Öckerö kommuns officiella webbplats.

Webbplatsen är uppbyggd för att vara så tillgänglig och användbar som möjligt. Det ska exempelvis vara lätt att ta del av vår information oavsett vilken webbläsare du har, men för att få bästa möjliga upplevelse bör du använda en senare version av en modern webbläsare. Det ska inte heller spela någon roll om du surfar på mobiltelefon, platta eller dator. Inte heller om du är synskadad och använder en skärmläsare.

Innehåll

Öckerö kommun står bakom all information som finns på ockero.se. Vi ansvarar inte för innehållet i material på andra webbplatser som nås via länkar från vår webbplats.

Tillgänglighet

Målet är att vår webbplats ska vara tillgänglig för alla. Riktlinjer om tillgänglighet kan ge råd om exempelvis kontrast på textfärg och bakgrund och att menystrukturen ska vara tydlig.

Ockero.se ska kunna användas av alla oavsett funktionsnedsättning eller inte. Därför är webbplatsen byggd och anpassad utifrån riktlinjer och standarder för tillgänglighet såsom den internationella standarden för tillgänglighet Web Content Accessibility Guidelines (WCAG). Webbplatsen uppfyller WCAG 2.0, nivå AAA.

Vi arbetar dessutom frekvent med att förenkla och förbättra våra texter för att den ska vara lätt att förstå.

Vi strävar efter att alla länkar ska se ut och fungera på samma sätt. Du som väljer att använda ditt tangentbord istället för mus, kan tabba dig fram på sidorna.

Upphovsrätt

Texter, bilder och annat innehåll på webbplatsen är skyddat av upphovsrättslagen.

Du får använda och skriva ut material från webbplatsen i privat bruk. Vid annan användning, i tryck eller digitala medier, behöver du ha vårt godkännande. Skicka e-post till oss.

Generellt gäller att:

  • Du får citera texter i enlighet med god sed och på det sätt som är motiverat i sammanhanget. Ange alltid källa. Länka gärna till den plats du hämtat citatet ifrån.
  • Du får inte använda bilder från vår webbplats. Undantag är pressbilder som får användas i redaktionellt syfte. Ange då alltid källa i anslutning till bilden.
  • Du får länka till ockero.se, men använd inte utan tillstånd kommunens logotyp för att länka till vår webbplats.

Öppnas i nytt fönster

Länkar till filer öppnas alltid i nytt fönster - likaså länkar till andra webbplatser.

Personuppgifter

Öckerö kommun behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen.

Information på engelska

Den engelska informationen utgör ett urval av den svenska webbplatsen.

Webbläsare

Ockero.se fungerar bäst med de senaste versionerna av de vanligaste webbläsarna. Om du får problem med hur webbplatsen ser ut eller fungerar rekommenderar vi att du försöker uppgradera webbläsaren till den senaste versionen alternativt ta kontakt med din organisations IT-support.

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Kontakt

Vänd dig till kommunservice oavsett vad din fråga eller ditt ärende gäller.

Öckerö kommunservice
Telefon: 031-97 62 00
E-post: kommun@ockero.se

Besöksadress
Sockenvägen 13
Öckerö

Postadress
Öckerö kommun
475 80 Öckerö